Innovatief, creatief, dynamisch en gericht op output

Paassen Delsol Tax Lawyers is de handelsnaam van het belastingadvieskantoor op Curacao (2001) en dat in Nederland (2013) die opgericht en bestuurd worden door mr. Shulaika B. Delsol (1970).

Shulaika is geboren en getogen op Curacao. Zij is aan de Rijksuniversiteit Groningen afgestudeerd als Fiscaal Jurist in 1994.

Ze is haar carrière begonnen in 1994 als I-Functionaris bij de Belastingdienst Ondernemingen te Groningen en is daarna werkzaam geweest als Beleidsmedewerker bij de Directie Internationale Fiscale Zaken van het Ministerie van Financiën te Den Haag en de Directie der Belastingen te Curacao.

Vanaf 1998 is zij werkzaam in de particuliere sector, eerst als Tax Lawyer bij Citco tot en met het jaar 2001 en daarna voor vijf jaar als Senior Manager Tax bij Deloitte.

Vanaf 2006 is zij full time werkzaam op Curacao voor haar eigen kantoor en sinds juli 2018 heeft zij zich voorgenomen om het kantoor in Den Haag ook verder uit te bouwen.

Zij hanteert een laptop life stijl omdat dat beter past bij de hedendaagse vereisten van het beroep van Fiscaal Jurist (Belastingadviseur).  Om succesvol te ondernemen is het van essentieel belang om in staat te zijn tijdig en snel te reageren op ontwikkelingen.

Flexibiliteit en specialistische kennis en ervaring zijn daarom noodzakelijk om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van klanten. De klant verwacht namelijk steeds meer een 24/7 bereikbaarheid en een snelle praktijk gerichte oplossing op maat voor elk probleem. Het aanhouden van een fysieke kantoor past daarom niet meer in dit online tijdperk waarin we leven.

Door flink te investeren in technologische innovaties en kennis en gebruik te maken van internet, whatsapp, email, video calls en sociale media kunnen de gevraagde diensten tegenwoordig snel en efficiënt worden aangeboden.

MISSIE

Onze missie is om onze klanten in Nederland, Curacao of BES-Eilanden van professionele fiscaal juridische diensten te voorzien.

DOEL

Onze plan is om onze klanten gemoedsrust te bieden met betrekking tot hun belastingzaken in Curacao, Bonaire of in Nederland.

Onze klanten worden namelijk blij van de gedachte dat ze geen onnodige risico’s lopen, op belastinggebied, omdat wij, met onze actuele kennis, ervaring en pro actieve houding, zorgen dat ze altijd binnen de grenzen van de belastingwet kunnen ondernemen op Curacao, Bonaire of in Nederland.

VISIE

Paassen Delsol Tax Lawyers is een exclusief belastingadvieskantoor dat haar diensten nagenoeg geheel op afstand verleent. Onze dienstverlening is persoonlijk en daardoor hebben we een gedegen kennis van het dossier van al onze klanten en is de privacy van de klant gegarandeerd.

Om gemoedsrust aan onze klanten te kunnen bieden moeten wij in staat zijn om onze diensten naar behoren uit te voeren. Wij investeren daarom flink in technologische innovaties, vakliteratuur, cursussen, congressen in binnen- en buitenland en vragen wij een passende beloning voor onze diensten.

TEAM

Om aan de toenemende regeldruk te kunnen voldoen werken we in teamverband samen met andere specialisten zoals accountants, administrateurs, boekhouders, advocaten, notarissen, bankiers, trustkantoren, fiscus om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen behouden.

Onze medewerkers scholen zich voorts continu bij op fiscaal juridisch vlak om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen behouden.

Naast Nederlands spreken wij Engels, Spaans en Papiamentu.

mr. Shulaika B Delsol